Loading...
This site uses cookies. Navigating further, or by clicking Accept button, you agree to our use of cookies. More details »
Accept
DoinaPostolachi

woman, 38 years old, Bucharest, Romania

To make a connection with DoinaPostolachi and with all the other members on the biggest dating website in Eastern Europe:

Sign up for free or Log in

Personal information DoinaPostolachi

Gender DoinaPostolachiwoman

Date of birth18 December 1979

Zodie DoinaPostolachiSagittarius

Interested inPartner

Dating city Bucharest , Romania

Description DoinaPostolachi

Height DoinaPostolachi 160 in

Weight DoinaPostolachi45 lbs

Body type DoinaPostolachiSlender

Hair color DoinaPostolachiBlonde

Eye color DoinaPostolachiBlue

Sexual preferencesstraight

Education and profession

EducationGraduate degree

Profession DoinaPostolachiFinancial / Accounting

Known languagesRomanian, English, Italian, Russian

Lifestyle DoinaPostolachi

Anual income DoinaPostolachiTell you later

SmokerDaily

Alcohol drinkerSocial drinker

Short description DoinaPostolachi

Va salut! :) / Rog mult sa nu initieze dialogul persoane fara fotografie. Intrucat sunt transparenta, am aceleasi exigente. Pentru a cruta din timpul meu si al Dvs, voi face, aici, o mica descriere. Am studii universitare si postuniversitare in Economie, dar sunt... scriitoare :)))). Doresc sa cunosc lume noua, sa leg noi amicitii, sa-mi fac noi prietenii. Imi doresc, bineinteles, o relatie. NU imi doresc sa ma casatoresc (doar daca cineva ma convinge ca merita... ). Desi e lucru minunat, sa ai o familie. Accept un barbat cu un copil sau doi - e in regula. Iubesc copiii. Se poate trai in armonie si fara acte. Mi-ar placea sa intalnesc un barbat mai puternic decat mine. Veau sa iubesc si sa fiu iubita. Imi este dor sa ma indragostesc!... Cand am fost eu, cea aleasa, nu am acceptat; cand am ales, eu, nu am fost acceptata. Imi este dor de reciprocitate...! Imi este dor de emotii frumoase, imi este dor de dor.. imi este dor de emotia regasirii ambilor parteneri... Sunt aici sa cunosc lume, sa-mi fac prieteni si o relatie. Ce fac pe acest site? Cum de stau aici? Raspunsul e simplu: ca si Dvs, nu stiu unde in alta parte sa caut. Am auzit ca este o platforma foarte buna si ca s-au infiripat relatii reusite, chiar si casatorii. / Imi place mult cum suna: "Choose your lady wisely, she represents you." si "Every Lady wants a Gentleman." Iar eu am incredere in acest site ca pot intalni oameni frumosi, barbati deosebiti, caractere puternice si firi sensibile! / Va multumesc ca ati oprit sa cititi descrierea mea sau sa ma salutati. Cer scuze celor carora nu le voi raspunde imediat sau deloc. Rog sa nu fiu acaparata cu mesaje; sunt foarte multe persoane cu care e posibil sa vobesc, iar asta nu presupune ca evit in mod intentionat pe cineva. Pur si simplu, nu-mi ajunge timpul. Rog mult sa nu fiu agasata cu reprosuri. Va multumesc anticipat pentru intelegere. Sper sa ne cunoastem si sa devenim prieteni! Ati observat ca am baston, cred / sper. Da, port baston. Nu schiopatez. Am reusit sa depasesc cele mai grele momente. Cu ajutorul lui Dumnezeu, IN PRIMUL RAND, si a increderii nestramutate ca imposibilul este posibil. Consider ca este corect sa vorbesc despre asta. Mai ales, in cazul in care cineva doreste sa ma invite la o cafea, sa stie, si sa nu intoarca spatele ori sa plece chiar de sub nasul meu, ASA CUM MI S-A INTAMPLAT DEJA DE DOUA ORI. E foarte dureros... E urat si nedrept. Se poate intampla oricand, oricui, sa treaca prin ce am trecut si sa ajunga, in cel mai bun caz, in baston. / PS. : Va multumesc frumos pentru ASI, daca mi i-ati dat pentru ca v-ar fi placut pagina mea :P Ma bucur de ei ca un copil :)))) Va doresc numai bine! / Doina

To make a connection with DoinaPostolachi and with all the other members on the biggest dating website in Eastern Europe:

Sign up for free or Log in
SECURE